ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: 

Μπορείτε να παραλάβετε και να πληρώσετε στην έδρα μας, Λ. Μαραθώνος 2, Γλυκά Νερά, με μετρητά ή με χρήση πιστωτικής / χρεωστικής / προπληρωμένης κάρτας.


ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της ΥΔΡΟΡΟΗ® : 

Eurobank: χχχχχχχχχχχχχχχχ  (IBAN: GRχχχχχχχχχχχχχχχχ) 
Τράπεζα Πειραιώς: χχχχχχχχχχχχχχχχ  (IBAN: GRχχχχχχχχχχχχχχχχ)
Alpha Bank: χχχχχχχχχχχχχχχχ  (IBAN: GRχχχχχχχχχχχχχχχχ)
Εθνική τράπεζα: GRχχχχχχχχχχχχχχχχ

Μετά την κατάθεση για δική σας καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση ενημερώστε μας στο info [at] ydroroi.gr ή μέσω φαξ στο 211 411 0299 στέλνοντας το αντίγραφο της τραπεζικής κατάθεσης.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με τους τρόπους πληρωμής και αποστολής των προϊόντων επικοινωνήστε με το λογιστήριο της εταιρίας μας.

Στις αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ.

Μέχρι την πλήρη εξόφληση του τιμήματος τα εμπορεύματα παραμένουν στην κυριότητα της πωλήτριας εταιρείας.


Σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου Ν.4172/2013 :

Tιμολόγιο πώλησης αξίας πεντακοσίων (500) ευρώ και άνω, που εκδίδεται για πώληση αγαθών, λογισμικού ή παροχή υπηρεσιών σε επιτηδευματίες, συνίσταται να εξοφλείται από τους λήπτες με αποδεδειγμένη τραπεζική συναλλαγή (έμβασμα μέσω τραπέζης ή πιστωτική/χρεωστική κάρτα). 

Απόδειξη λιανικής πώλησης αξίας πεντακοσίων (500) ευρώ και άνω, που εκδίδεται για πώληση αγαθών ή παροχή υπηρεσιών σε ιδιώτες, εξοφλείται από τους λήπτες της μέσω χρεωστικών και πιστωτικών καρτών ή μέσω τραπεζικού λογαριασμού και δεν επιτρέπεται η εξόφληση με μετρητά.