ΥΔΡΟΡΡΟΕΣ ΧΑΛΚΟΥ

Λιγα λόγια για τον χαλκό...

Οι υδρορροές χαλκού έχουν μεγάλη αντοχή στη διάβρωση και είναι εξαιρετικά ανθεκτικές, χάρη στις φυσικές και μηχανικές ιδιότητες του μετάλλου.
Επίσης, δεν υφίστανται δυσμενείς επιπτώσεις από τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας.
Οι υδρορροές χαλκού που έχουν τοποθετηθεί πριν από πολλές δεκαετίες και μάλιστα σε μέρη με δυσμενείς καιρικές συνθήκες, παραμένουν χωρίς φθορά και αποδεικνύουν έμπρακτα την απεριόριστη διάρκεια ζωής τους.
Το χρώμα του χαλκού, το οποίο με την πάροδο του χρόνου μεταβάλλεται σταδιακά σε σκούρο καφέ και με τη δημιουργία της πατίνας γίνεται τελικά πράσινο, δένει αρμονικά με το περιβάλλον.
Έτσι, η υδρορροή χαλκού προσθέτει τη δική της αισθητική αξία στη συνολική εμφάνιση του κτιρίου.
Οι υδρορροές από χαλκό έχουν την ιδιαιτερότητα τόσο να συνδυάζονται ιδανικά με τις κλασικές στέγες όπως από κεραμίδια, όσο και να συμπληρώνουν τέλεια τις στέγες χαλκού.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • ΑΝΤΟΧΗ & ΔΙΑΡΚΕΙΑ

  Οι υδρορροές χαλκού, καλύπτουν απόλυτα τις λειτουργικές ανάγκες των κτιρίων, συμβάλλουν στην αισθητική τους εξασφαλίζοντας παράλληλα αιώνια αντοχή και διάρκεια.
 • ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

  Ο χαλκός χάρη στις εξαιρετικές φυσικές του ιδιότητες και τα σημαντικά πλεονεκτήματα που διαθέτει, θεωρείται από τα ιδανικότερα υλικά στις αρχιτεκτονικές εφαρμογές.
  Από τις βασικότερες εφαρμογές του στην αρχιτεκτονική των κτιρίων, είναι οι υδρορροές χαλκού.
  Η τοποθέτηση υδρορροής είναι αναγκαία για τη λειτουργικότητα ενός κτιρίου και απαραίτητη για τη σωστή αποστράγγιση της στέγης.
  Στις πόλεις και γενικά σε κατοικημένες περιοχές, τα νερά της στέγης διοχετεύονται από την υδρορροή κατευθείαν στο αποχετευτικό δίκτυο.
  Ακόμη, η υδρορροή προστατεύει τη στέγη και το εσωτερικό του κτιρίου από τις συνέπειες της υγρασίας συμβάλλοντας σημαντικά στη μείωσή της.
 • ΜΑΚΡΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ

  Η μεγάλη αντοχή και η απεριόριστη διάρκεια ζωής των υδρορροών χαλκού χωρίς κόστος συντήρησης, επισκευών και αντικαταστάσεων, είναι οι κυριότεροι παράγοντες που συνηγορούν και οικονομικά για την επιλογή τους.
 • ΧΑΛΚΟΣ & ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ

  Ο χαλκός σέβεται το περιβάλλον και είναι υλικό πλήρως ανακυκλώσιμο διαφυλάσσοντας τα φυσικά αποθέματα του πλανήτη.

ΔΩΡΕΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ

Η εταιρεία Υδροροή ®, εξειδικεύεται στην κατασκευή και τοποθέτηση μονοκόμματων υδρορροών.
Ζητήστε σήμερα μία ΔΩΡΕΑΝ οικονομοτεχνικη μελέτη, για την κατασκευή του έργου σας.